♥xMy BuDdiEsx♥

Sunday, July 22, 2012

Khas Buat Sahabat yang Tersayang

Assalamualaikum 

xnak cakap byk sile tgk video kat bawah nie 


video





buat Nordiyana Athirah bt. Mohd Nordin ..

Happy belated birthday .. semoga panjang umur dan murahrezeki

sue doakan ann berjaya dalam apa jua bidang yg ann ceburi

pape pun sorry for the late

i never forget ur beday tau . cube sue bz cket baru-baru ni

hope jgn trase ati dgn sue 

u need to know that 

I LOVE YOU FRIEND ! ^_^

jage atuk saye baik2 deh ? semoga cepat2 kawen dgn atuk saye ! 

lemi oh lemi ! hahahahah


buat Wani Najibah bt . Ibrahim

lame xdgr citer kan ? but itu tak bermakna sue x amek tau sal ateh

syg ateh sgt2 tau ! Happy Belated Birthday my dear ..

semoga panjang umur dan murah rezeki

semoga ateh berjaya dalam hidup 

dan cepat2 kawen dgn alis ! hahaha

kawen jgn lupe jemput tau . hehe

SAYANG KAMU KAWANKU ! ^_^


for both of you .. ketahuilah bahawa nilai persahabatan ini tiada galang ganti

TEMAN SEJATI TAK PERNAH BERUBAH HATI

i love both of you my bestie ! ! !


p/s : sorry lar yep . dlm video tuh cakak luor ar plok . koya jadi org key el leni .hahaha . sori yep kawan2 ! 1st try gune video cam . hoho

jgn mutoh plok dgr sue cakak luor hor :P


ikhlas from .. Mc' ChE ..



Wsalam

sorry sue baru prasaan yg video ni inverse . so , ape yg sue tulis kt kertas tuh nmpak terbalik =.=


and lagi satu .. mitok maaf byk2 lar kalo sore sy dok sedakkkk . hahahahah



Saturday, July 14, 2012

Meet My Family ^_^

Assalamualaikum 

Salam 1 Malaysia 

 dan

 Salam Perak Aman Jaya
*mentang2 skg stay ipoh . hehe

kwn2 ape kaba ? arap2 sihat lar ye 

skg nie mood update blog mnjadi-jadi

sbb byk mase terluang kah ? *ceh , pdhal byk lagi kije nk kene buat

act , smlam blog walking kt blog my bff cik akmal kamaliah

bile tgk die rajen update blog , sy jelez jdi sy amik keputusan tuk update blog jugak pd hari ni . hahahaha *aku melawak je woiiiii 

sue rase lar kan , sepanjang sue tulis blog nie , sue xpnh lagi memperkenalkan family sue kan ?

haaaa ..jom kite kenal2 dorg nak ? sape2 yg berkenan blh masuk minang 
tp tinggal yg bongsu je lar . haha *ok , jgn layan sgt statement tuh

untuk pengetahuan rakan-rakan semua , saya lar anak bongsu tuh >.<

hahahahaha :P

ok , bile sebut je perkataan 'ANAK BONGSU'

mesti dlm kepala korang akan ade yg terpikir camni kan ?

"best lar jd ank bongsu , nak ape pon dpt . pastu manje . mak ayah sayang lbih .. bla , bla , bla ...... "

eh , sori ckit ye . xsume anak bongsu cmtu tau . errr , mgkin ade org yg pk cam ayat kt atas tuh . tp kebanyakan lar akn pk cmtu 

and one more thing .....

sape kate jadi anak bongsu nie xtensen ? lbih2 lagi bile sume abg2 dan kakak kite dah kawen dan tinggal kite sorg je lagi yg xkawen lagi
*hello , i'm only 22 y/o ok ? mude lagi . ihihi

walaupun dlm usia tuh mmg dh blh kawen . hoho

sdare mare duk cbuk brtnye bile ak nk kawen bile kaklong (my closer cousin) dh kawen baru-baru ni . yelaaa , cousin sue tuh bape kerat je pompuan . bile dh kaklong kawen , tggal ler sue sorg lagi anak dara . yg kt bwh sue lak cousin pompuan baru form 3 . lagi jauh ler nk kawen . haha

lbih2 lagi bapa sedara sue yg dh mmg slalu duk mngusik2 sejak dari azali

setiap kali ak salam mesti ckp 

"pasni turn adik sue ler plak .. hehe"

owh ye .. mmg org panggil sue 'adik' ok ? *dh besa2 pon pggil adik lagi kan ? =.=

yela yela yela .. pasni mmg lar turn ak plak tp sabo ler dulu . haish ! 

abg-abg sepupu sue tuh lagi ramai tggu turn nk kawen . bg lar deme2 kawen dulu . hahahah

yela .. disebabkan anak dara ada bape org jep dats y ler jdi perhatian ckit . tak gitu ? hoho *koya meksue :P

and now jom kenal family sue


1st of all mesti lar kenal mak & ayah sue dulu kan ? hehe

memperkenalkan En.Mansor & Pn.Rahamah ^_^


cantik tak mak sue ? hensem tak ayah sue ? hehe

mak & ayah sue unik ckit tau sbb mak sue lagi tggi dari ayah sue

org ckp , kalo isteri lagi tggi dari suami murah rezeki tau 





alhamdulillah .. rezeki Allah itu ada di mana-mana

mak dan ayah berjaya mendidik kami adik beradik menjadi insan 

TERIMA KASIH MAK DAN AYAH 

now meet my abg sulung .. Nazaruddin 

sue xingt bile beday die tp sue tau die lahir tahun 1971

die nie seorg welder lau xclap sue lar . hehe

kije offshore slalu kene tinggal anak isteri . ksian anak2 sdare dan kakak ipar sue . tp nk bt cmne dh kije kan ? demi mencari sesuap nasi bt keluarga haruslah pergi berjuang jugak ! hoho


 haaa .. ni lar pic family dorang 

abg long sue ni muke die nmpak cam bengis ckit kan ? 

mmg die nmpak cam garang tp die ok je 

lau xclap sue abg long sue ni kawen dgn kakak ipar mase sue darjah 2 kowt 

lau xclap lar . xbape nk ingt sgt . ehehe

anak sulung die Nurul Alisya dah darjah 6 . so nk amek UPSR taun ni

anak ke-2 Nurul Adira darjah 3 , anak ke-3 Nurul Aininsofiya 5 tahun dan anak bongsu stakat nie Mohd Muiz Naqiuddin 3 tahun


***************************************


now meet my 2nd brother .. Nazarimi 


die mude 2 tahun kowt dri abg sue yg sulung 


haaa , abg sue yg nie seorang cikgu . die mngajar BM 


dulu die stdy kt IPG sue jugak tp zmn dulu kan pggil maktab 


so .. Maktab Perguruan Ipoh 


same cam sue jugak .. die amek kos BM .. kire sue ni ikut jejak lgkah die lar nie haaa .. da ler satu maktab . ahaha


tp abg sue da lame dh lar . dh berbelas tahun jadi cikgu 


dah boleh jadi pegawai PPD tp die xnak 


skg die mengajar di SK AIR PUTIH , kemaman Terengganu


act , die ni abg sue yg mule2 skali kawen . die kawen b4 die msuk maktab


umo die 20 tahun rasenyer mase tuh . awal kan ? ihihi


nak buat cmne dh jodoh 




ok , die yg pakai baju berkolar oren tuh


dah name pn die yg kawen dulu of coz lar die yg dpt anak dulu kan ? hehe 


now anak sulung die Mohd Iqbal Hakim dah form 3 , tahun nie PMR


anak 2nd Nurul Fatin Fatihah plak darjah 6 , tahun ni UPSR


ank 3rd Nurul Ain Nabilah darjah 1 , ank ke-4 Mohd Amirul Aiman 6 tahun


and anak bongsu stakat nie Mohd Imran Daniel dah stahun lbih


haaaa .. abg sue yg nie terer masak tau ! die blh masak rasa same cm yg mak sue masak . ok sgt jeles ! hoho


bertukang rumah pon blh sbb lau xclap sue die pnh jdi cikgu KH mase baru2 posting dulu


****************************************


abg sue yg ketiga namanya .. Abdul Rahim 


kalo dikirekan .. die ni abg yg PALING sue sayang


tp ALLAH lebih menyayangi dia 


dia telah pergi menyahut seruan ILAHI pada usia 23 tahun . muda kan ?


seingat sue mase tuh sue masih berada di PRA Sekolah 


tau x knape sue paling syg die ? sbb dlm byk2 abg sue , die lar yg paling handsome ! haha . kakak ipar sue yg sulung ckp muke die cam yusry KRU . tp sue rase die lagi handsome dri yusry . siyes xtipu . ihihi




heee , xde lar sue sayang sgt kt die sbb die suke sgt layan sue , ikut aje ape yg sue nak . yelaaa , adik bongsu die kan


pnh dulu sue xcident skali dgn die . mase tuh kami naik moto bertige .. sue duk dpn , abg bwk moto dan spupu sue kt blkg 


motor masuk longkang then ade pagar berkarat kt depan tuh


sbb nk selamatkan adik kesayangan die , die tahan pagar tuh dgn tangan die


kalo tak kerana die , mungkin skg nie sue dah bute . xnmpak dunia ciptaan ALLAH


teruk die luka . siyes sedih bile ingt saat ni


bile setiap kali pergi kubur die , msti sue rase nk ngis . nak mengadu sgale perkara yg sue lalui sepanjang usia nie . kalaulah abg masih ada .. msti die lah org yg akan byk menenangkan hati adik ..


Abg .. Adik doakan abg tenang di sana . Semoga roh abg dicucuri rahmat-NYA


********************************************


now meet my only sister ! Norsuhaida . anak ke-4 dlm adik beradik


die ni lar kakak kesayangan sue , besfren sue , musuh sue , sume skali lar .. haha .. dan yg paling penting tempat sue meluahkan segala mcm rase tak kisah lar pasal ape pun . Isu-isu terkini ke , family ke , persahabatan ke ... percintaan ke ? opsssss :P


sue mmg akan sentiasa bertanyakan pendapat die krn motivasi-motivasi dari beliau sgt-sgt lar memberangsangkan ! hehe


Owh ye , kakak sue ni pn seorang cikgu jugak . dulu die KPLI kt IPG Kampus Sultan Mizan 


amek kos RBT . mase tuh sue baru msuk PISMP . tahun 2010 


now die dah 2 tahun posting lar tahun pertama kat SK Payoh tahun kedua kt SK Sultan Ismail , dan2 die kene tuka masuk SBT . kesian kt die . skg nie asyik kene pegi kursus aje 


haaaa .. ade satu citer lawak mase kakak sue jdi KPLI kmain lagi die gune name sue ye kalo nk mtk tlg kwn2 die 


mane aci jaja name adik ! haha 




muke sue dan kakak mmg jauh beza kan ? =.=


ok , akak sue pn dh kawen and ade 2 org anak 


anak sulung Nor'Atikah darjah 3 dan ank ke-2 Nor Amirah




cek mek molek 


sue rapat dgn si kecik mirah tuh sbb dari kecik sue jage . die lahir mase sue lepas abis SPM . dan ape yg spesel ttg die nie ialah .....


umur die same dgn usia sue clash dgn 1st love . haha




moksu .. aucakkkk ! 


now die dah masuk tadika umur 5 tahun . dats mean dh 5 tahun perkara itu telah berlalu . nsib baik lar si mirah ni lahir . xde lar sue rase sedih sgt mase saat2 genting cmtuh . uhuhu






ok , ni gamba raye tahun lepas 


Alaaaa .. raye tahun nie msti x best sbb kakak sue raye kt kampung sebelah suami die kt johor . waaaaaaaaaaaaaa


tinggal lar sue sorg2 yg gugurl nie kt rumah . sobs


raye tahun lepas paling best sbb mlm raye 1st tuh kami bt BBQ sambut beday sue *eceh , pdhal dh besa nk smbut beday lagi . haha


tak kire nak jugak ! haha 


act tahun lepas hari jadi sue yg ke-21 dan ada yg specialnya ttg usia 21 itu sehingga sue nk bt jamuan makan-makan pd mlm tuh


i bt kek birthday sendiri tau ! homemade cake ok 


BBQ pun same . mak dgn kakak tlg masak bihun goreng , mee goreng dan goreng keropok dan kentang . pastu sue pakse abg2 sue bakar ayam ! ahahaha . abg ramai tp xleh tlg wtpe kan ? ahaha . bkn pakse lar tp mtk tlg skali tgk ayam dh masak dorg yg mkn dulu kmain ye ! dush2x ! 




Homemade Rasberry's Moist Choc Cake with Oreo Layer


abis licin sume makanan mlm tuh . puas ati bile ape yg kite masak org mkn kasi abes . ahahaha . smpai sue pun xsempat nk ngap cocktail yg sue bt mkm tuh . waaaaaaa :P


pastu mase blik cuti baru nie .. anak sdare sue tanye sue


"moksu raye mane tahun ni ?"


adussss .. rase nk pengsan bile dgr ank buah tnye cmtu


ehem2 .. moksu awk ni mane lar kawen lagi nk kene ikut suami blik raye umah mentua . tau ler taun ni awk blik raye johor . nyampah tol =.=


********************************************


skg ank mak yg kelima a.k.a abg sue yg ke-4 .. ABDUL HALIL


unik kan name die ? jarang nk jumpe org name cmnie bese kite dgr Halim bkn Halil . hoho


abg sue yg nie kije as a Technian . kije offshore jugak yg kene tggal anak isteri tuh


sememangnya kakak ipar sue sgt tegar orgnya . sobs 


yelaaaaa .. dh asyik kene tinggal aje . sabo je ler =.=


skg nie abg sue ade kt sarawak . 3 bulan kt sane 


seb bek smpai penghujung puasa ni . dpt jugak blik raye kt semenanjung


waaaaa .. bwk blik sevenier please ! hoho


ape yg best ttg abg sue ni muke die mmg same sejibik sejibon dgn isteri die


smpai dulu mase dorg kapel mase kuar p dating org ingt dorg ni adik beradik bknnyer pakwe makwe . bengang abg sue . ahahah


tak caye ? jom tgk gamba




same tak ? same tak ?


haaaa .. skg caye x ? sue tak tipu kan ? hoho


org ckp kalo kite ni ade iras2 dgn pasangan kita , itu adalah jodoh kita 


betul jugak kan ? skg jom kite tgk produk yg telah dihasilkan . haha




ok , inilah dia buah hati pengarang jantung mereka 


yg sulung bernama Hanis Yasmin dh masuk tadika skg umur 6 tahun


yg adik pula Husna Damia


due-due name nie sue yg bg tau . eheh . kecuali yg sulung akak ipar sue bg name Hanis sue yg tambah Yasmin kt belakang . ehehe


******************************************


skg abg sue yg ke-5 .. Shamsudin


jarak usia di antara abg yg ni dgn yg kt atas nie agak jauh . 5 tahun bezanya


beza umur sue dgn abg sue yg nie pun jauh jgak . 6 tahun 


kalo xclap sue skg nie umur die 28 tahun


ok , inilah die musuh ketat sue zmn kecik2 dulu . ahahahahah


ade je isu yg boleh membangkitkan pergaduhan 


lawak-lawak bile ingt mase kecik2 dulu . alahaiiiii


abg sue yg nie kije as Medical Assistant (MA) kt Hospital Putrajaya


die jage bahagian jantung lau xclap sue lar *errr .. btul x bang ? hoho




cilok gamba kt fb . haha 


dan die lar yg ckp sue gemok 


amboi amboi amboiiiii


kmain ngate kite gemok ye ? owh , sgt tragis ! 


tgk lar blik raye ni tgk adik kurus jgn pengsan plak . haha


tp tatau ler taun ni die raye kelantan ke kt umah sue


die sgt hepy bile dpt baby mase awal tahun baru nie


and name baby ialah Hanania Aisyah


sue tnye die knape name plik sgt ? hahah


then die ckp gabungan name moden dgn lame


knape plih name aisyah ? rupe2nyer sbb gara2 pelakon tuh haaa


ape namenyer .. Izara Aisyah ? 


jadi amik ler name 'Aisyah' tuh letak kt blkg name nia . ish3


muke pon da lbey kurang ayah die 




saya anak ayah ^_^


alahai nia .. moksu rindu lar ke nia . rase nk terbang g putrajaya skg jugak ! hoho


**********************************************


and now ! meet myself lar . haha .. Norsuhana


anak bongsu dalam keluarga yg berusia 22 tahun


tinggal die sorg lagi yg xkawen sbb sume abg2 dan kakak dah kawen


dan mungkin hari raye menjadi hari yg paling best dan yg paling boring skg nie . uhuhu .. 


^_^ VS =.=






saya masih seorg pelajar dan bakal menjadi seorg guru 


saya tak pandai bergaya , apatah lagi nak pose gaya ala-ala model 


gura dgn abg ckp nk msuk AF pun abg dh ckp kalo berani buat ler kalo nk rase penampo die . haha . apetah lagi nk jadi model . pdhal die slalu je jdi photographer tak berbayar sue . ahaha
alaaa , gura ckit pon xboley :P 


saya seorg yg simple , easy-going kalo kena care approach , yesss saya mmg jnis yg mdh tersenyum walaupun kdg2 emo tak tentu pasal . haha


seorg yg lasak jugak sbb suke pd sukan2 yg extreme . dari skola rendah smpai IPG main hoki . skg ni pon stop main sbb xde membe . xkan nk pegi pkul bola hoki sorg2 kt tgh padang kang org ckp xbetul plak . haha




Karnival Guru Malaysia (KAGUM) peringkat kebangsaan tahun 2009 
di Sekolah Sukan Bandar Penawar Johor




our IPG's Hockey Team ! ^_^




peace ! 


dan saya mmg xsuke pd permainan bola jaring =.= .. apemnde lar . gerak ckit pritttt gerak ckit pritttt . nyampah ak . baik main basketball lagi syok . tak pon bola baling ade jugak rase boleh terbang mase nk shoot goal . hoho


cume xpnh try daki gunung lagi . haaa , yg ni ler masalah ank bongsu sbb xdpt pelepasan dari 'mem' besar . alahaiii haaa


pasni nk try main paintball lar . hehe 


seorg yg sgt sensitif ttg hubungan kekeluarga , persahabatan atau mungkin juga errrr percintaan ? no komen ! 


ye .. sy mdh tersentuh bile lihat sahabat sy menangis , sedih , kecewa ataupun mahu berkongsi apa jua perasaan mereka 


gembira , happy , teruja semua sekali


nak kate sy ni kuat merajuk , tak jugak . tp org slalu salah tafsir yg sy ni merajuk . mungkinkah ? haha . tp slalu sy yg kene pujuk org lbih2 lagi kene pujuk cik sugar akmal kamaliah . nyampah ! haha


sy bkn jnis yg terlalu inginkan perhatian . cuma berilah sy sedikit rasa dihargai 


kerana dgn itu sy akan rasa lebih bersemangat utk meneruskan hari-hari sy 


^_^


pesanan utk rakan-rakan dan diri sendiri ^_^



kdg2 best jugak jadi anak bongsu ni , tp kdg2 tuh tak best jugak


mak dan ayah sue layan anak sama rata 


xde yg lebih2 atau pilih kasih


sape salah , tetap salah


tp kate org anak bongsu ni ialah anak yg paling rapat dgn mak dan ayah 


yessss ! i'm agree with the statement 


event skg umur sue dah 22 tahun sue still peluk cium mak dan ayah sue


tak kisah ape org nak ckp sbb merekalah harta yg paling berharga dalam hidup sue . tanpa mereka siapalah sue 


*even mase kecik2 abg slalu ckp sue anak cine yg mak ayah jumpe dlm tong sampah pastu mak ayah bawak balik bela . brani nk ckp sue anak pungut . debik kang nak ? hahaha




suke2 je ckp kite anak cine . kite anak mak ngn ayah lar ! hoho


sue mmg rapat dgn mak tp sue xpnh bercerita ttg soal hati dan perasaan sbb biasenyer sue citer kt kakak . sjak dri skula lagi 


dan sehinggalah pada suatu hari tu .....


sue betul2 suke sgt kt sorg ni


bt pertama kali sue mngaku kt mak sue suke someone


mmg brani mati mngaku kt mak even mak warning awal2 


.. No love before abis study ..


mase tuh sue dh nekad . kene ckp jugak . dan sue mmg xsuke menipu


sbb kite dh ikhlas suke kt org tuh kan


ingtkan mak nk marah ke ape *isau jugak


tp mak rilek je . hoho . mybe mak dh faham . anak die dh meningkat dewasa 


bkn budak skula lagi . kalo mase skula mngaku cmtu mau mati kene kejar dgn  penyapu kowt ? ahaha 


mak tanye sape die , kenal kt mane , bla bla bla .....
*dh rupe cam polis soal siasat penjenayah pun ade . hik3


dan mak tau lar sue kwn dgn bdk tuh 


die pnh dtg umah mase raye dan die pnh jumpe my whole family


even abg sue yg 2nd tuh yg paling susah org nk jmpe pn die dpt jmpe


senang citer satu family dah kenal lar mase tuh


tp ku sangka panas hingga ke petang , rupa-rupanya hujan di tengah hari


mungkin dh xde jodoh .. 


sue tatau nk ckp kt family cmne . so sue diam je


smpailah satu hari mase kt tlg mak kt dapur mak ade tanye sal die 


mmg dh menitis air mate mase tuh tp seb bek mase tuh tgh potong bawang blh cover ckp mate pedih . hahahaha


tp mlm tuh mgkin sbb naluri keibuan yg dh semulajadi


tahu bile anak punya masalah


mak masuk bilik sue then ajak borak-borak


bile dh masuk bab tuh , terus empangan pecah 


malu pun ade bile ingt blik . nangis kt bahu mak


sue citer sume yg dh brlaku kt mak then mak faham


mak bg sokongan dan tenangkan hati dan jiwa sue mlm tuh


terasa kasih ibunya yg membuak-buak ketika tuh 


seriously , I LOVE YOU MUM !


mak ckp adik boleh dpt yg lbih baik dri dia .. jdi , jgn sedih


*mak kalau pasni adik mtk nk kahwin before abis stdy mak bg tak ? haha


dan pas pada hari tuh sue lost contact terus dgn budak tuh


mak pn ckp xyah kwn dh ngn die


dan sue mmg tdk akan sekali-kali  kawan blik dgn die 


sbb ape yg die bt tuh terlalu menyakitkan . kalo bese2 je xpe


kalo stakat curang tuh mmg perkare biaselah yg blh menyebabkan pasangan tuh clash kan ? tp ade yg lebih slain itu . yg mmbuatkan luka itu tersgt dalam






"Segala kata cacian yang telah engkau berikan membuatku rasa kosong kosong ooo ..... "






sue pn arap yg sue xkan jumpe die lagi dh


tp kalau dh terserempak jugak nk bt cmne kan


kemaman tuh bknnya besar sgt pon 


tp sue sentiasa doa yg sue mmg xkan jumpe die lagi . AMIN


sbb sue xnk kang xpasai2 sue p tumbuk dia . ahahahaha 
*xde lar gurau jep . xde mase ok ? 






Ye .. sue dah redha dgn ape yg dh berlaku


apa yg sue blh buat skg ialah .....


mempersiapkan diri utk menjadi seorang hamba yg taat pd perintah-NYA , menjadi anak yang solehah buat keluarga , menjadi seorang sahabat sejati yang sentiasa mencintai sahabatnya sepertimana mencintai diri sendiri , menjadi isteri yg terbaik buat bakal suami dan ibu mithali buat anak-anak yg bakal dilahirkan .. 


jadi solehah dulu jika inginkan pasangan yg soleh


sepertimana kita begitulah pasangan kita 


sentiasalah bersangka baik pada qada' dan qadar 


kerana suatu hari nanti kita akan merasai kemanisannya


Allah sentiasa bersama orang-orang yang sabar 








yang penting USAHA , DOA dan seterusnya BERTAWAKAL kpd ALLAH






sue xde lar baik sgt pun . tp sue sentiasa berusaha utk menjadi lebih baik


demi org-org yg kita sayang


demi diri kita sendiri


dan demi masa depan kita


tidak akan berubah nasib seseorg itu , jika dia tidak mengubahnya sendiri 



sue berasa sgt bertuah kerana dilahirkan dalam keluarga ini


sue diajarkan dgn adat-adat ketimuran 


yang mana betul , yang mana salah



skg dh besar . dh blh pk mane yg baik dan mane yg buruk 


so , faham2 sendiri lah . tak gitu ? hehe






ok . skg sume dh kenal family sue kan ? 


kire sue ni berade dlm satu family yg besar jugak lar kan


tuh belum masuk sdare mare lagi


family kami mmg besar dan bile dh berkumpul mase hari raye mmg gamat lah


family sebelah mak , family sebelah ayah


jadi xboleh sombong-sombong


mungkin sbb tu lah yg menyebabkan sue ni byk ckp kowt ? haha


ok lah . till meet again ! ^_^




tak saba nak grad utk IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN ! 








Wassalam ..